2016-08-15 12:16:29• hírek • MTI

Továbbra is az Suicide Squad vezeti a kasszasikerlistát

Továbbra is a Suicide Squad - Öngyilkos osztag vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát: a film globális bevétele megközelítette a félmilliárd dollárt.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a David Ayer rendezésében Will Smith, Jared Leto és Margot Robbie sztárszereposztással készült kalandfilm bemutatása második hétvégéjén 43,8 millió dollárt kasszírozott Amerikában és Kanadában, így észak-amerikai bevétele már 223 millió dollárnál jár, a nemzetközi piacon pedig eddig 243 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők.

A hétvége második legnézettebb produkciója a Sausage Party című animáció volt 33,6 millió dolláros jegybevétellel. A 19 millió dollárból forgatott vígjáték egy bátor virsliről szól, aki meg akarja tudni, hogy mi történik a hotdogokkal, miután megveszik őket a boltban.

A Disney Elliott, a sárkány című élőszereplős és számítógéppel generált (CGI) fantáziafilmje 22 millió dolláros jegyeladással kezdte meg a forgalmazását. A 65 millió dollárból forgatott produkciót David Lowery rendezte, a sztárjai között pedig Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley és Robert Redford is feltűnik.

A hétvégi kasszasikerlista negyedik helyét a Jason Bourne foglalta el 13,6 millió dollárral, az ötödik pedig a Rossz anyák című vígjáték lett 11,5 millió dollárral.

Észak-Amerikában pénteken debütált Meryl Streep új filmje, a Florence Foster Jenkins, amelyre 6,9 millió dollárért  váltott jegyet a közönség. Stephen Frears az operaénekesi karrierről álmodó, dúsgazdag New York-i örökösnő, Florence Foster Jenkins valódi történetét ültette át a filmvászonra Streep és Hugh Grant közreműködésével. A produkciót szeptember 8-tól láthatja a magyar közönség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: