2009-01-29 11:47:13• hírek • Szatmar.ro

Szafina-Serena döntő Melbourne-ben

A fiatalabbik Williams és Szafina jutott be az Australian Open döntőjébe.

Az Australian Open teniszbajnokság női mezőnyében csütörtök hajnalban eldőlt, hogy az amerikai Serena Williams és az orosz Dinara Szafina játssza majd a döntőt.

 

Serena Williams egyedüliként nézett farkasszemet az elődöntőben az orosz trióval és az első lépést már megtette pályafutása negyedik melbourne-i tornagyőzelme felé.

Ellenfele az olimpiai címvédő Jelena Gementyjeva volt, aki az első szettben 3-3-ig tartotta magát, aztán kétszer is elveszítette adogató-játékát és ez elég ahhoz, hogy elveszítse a játszmát.

A folytatásban már 3-0-ra is vezetett az orosz lány, ám ezt követően mintha kicserélték volna, már csak egy gémet tudott nyerni és búcsúzhatott a döntőről szövögetett álmairól.

Dinara Szafina döntőt játszhat Melbourne-ben.

A másik elődöntőben az orosz Dinara Szafina (fotó) honfitársával, Vera Zvonarnarjovával játszott és teljesen lemásolta Williams első szettbeli alakítását. A második játszma már jóval több izgalmat tartogatott a szurkolók számára, a két lány szoros küzdelmet folytatott, ám végül Marat Szafin húga elérne, hogy ne legyen döntő szett és ezzel első Australian Open-győzelméért szállhat majd harcba.

Eredmények:
S.Williams-Gyementyjeva 6:3, 6:4
Szafina-Zvonarjova 6:3, 6:4

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: