2010-08-16 15:07:57• hírek • Szatmár.ro

Továbbképzés, kiállítás

Egy németországi továbbképzésen és a Farmer Expon vehetnek részt az érdeklődők a mezőgazdasági kamara segítségével.

Fodor István, a Szatmár Megyei Mezőgazdasági Kamara igazgatója beszámolt róla: október 13-19. között Drezdában és Hannoverben tanfolyamot szerveznek, amelynek címe: Marketingfejlesztés az organikus mezőgazdaságban. Az érdekeltek augusztus 31-éig jelezhetik részvételi szándékukat, az ott tartózkodás költsége (teljes ellátással) fejenként 200 euró, és az utazás költségeit is a jelentkezőknek kell biztosítaniuk.

Augusztus 25-28. között, Debrecenben rendezik meg a hagyományos Farmer Expot. A Szatmár Megyei Mezőgazdasági Kamara munkatársai 26-án lesznek jelen az eseményen, és akit érdekel, az saját járművel csatlakozhat hozzájuk - ezt előre kell jelezni. Fodor szerint a kamara szakemberei biztosítani tudják az ingyenes beléptetést a nagyhírű mezőgazdasági kiállítás területére.

Az idei Debreceni Farmer Expon több, mint 300 hazai és külföldi kiállító termékeit tekinthetik meg a megjelentek: mezőgazdasági gépeket, vetőmagvakat, korszerű mezőgazdasági gépeket. Lesz állatkiállítás, nyilvános állatbírálat, fajtabemutató.Helyszín: Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum - Debrecen, Böszörményi u. 138.


Lehetőség van a Farmer Expo-n való részvételre
Lehetőség van a Farmer Expo-n való részvételre


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: