2018-11-18 06:10:39• hírek • Szatmár.ro

Továbbjutottak a kolozsvári rapperek az X-Faktorban

Az X-Faktor 2018-as évadának első élő showjában, a megváltozott szabályok kemény próbatétel elé állították a versenyzőket és a mentorokat -közölte az rtl.hu a show összefoglalójában.

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2018 első élő show-ja, amely rengeteg meglepetést tartogatott. A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak.


Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL 24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően Tamáska Gabriella, a Stolen beat, az USNK (azaz a Kolozsvárról érkező rapper fiúk!) és a Ricky and the Drunken Sailors ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 7 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Szekér Gergő, Taka, Kovács Pál és Arany Tímea. Ubranovics Vivien, Balog Janó és Ölveti László számára pedig véget ért az X-Faktor.


A kolozsvári USNK-ról szóló videót és az esti produkciót az alábbiakban tekinthetik meg.





 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: