2014-07-15 18:09:34• hírek • Szatmar.ro

További öt játékos hagyná el az Olimpiát

„Szatmár egy nagy futballhagyományokkal rendelkező város. Emellett a vezetőség komolysága és a felvázolt tervek is tetszettek, ezért fogadtam el a felkérést. Szeretnénk megnyerni a közönséget is, de tisztában vagyok vele, hogy ezt csak jó eredményekkel lehet. Ha ezek jönnek, akkor nézők is lesznek a mérkőzéseken", jelentette ki bemutatkozása alkalmából Cosmin Bodea, az Olimpia újdonsült vezetőedzője.

A 41 éves szakember Belényesen született. Játékosként pályára lépett a Brassó és a Dinamo színeiben is, míg edzőként eddig Marosvásárhelyen, Szörényváron és a Brassói FC élén dolgozott. Segítői Ioan Dragomir és Ciprian Prodan lesznek. Elődje, Csík Tibor a technikai igazgatói tisztséget látja majd el. Feladata az lesz, hogy a Mihai Sabau által vezetett utánpótlásból kiemelje a legtehetségesebb játékosokat.

Ami a keretet illeti, az Olimpia három játékost igazolt a szebb napokat is megélt, jobb sorsra érdemes Aradi UTA csapatától. Bogdan Apostu és George Neagu részt is vett a sajtótájékoztatón, míg az argentin Massimiliano Laso vasárnap csatlakozik a csapathoz. Addig hazájában egyéni edzéseken tartja karban magát.

Az már korábban biztos volt, hogy a kölcsönben lévő játékosok visszatérnek anyaegyesületeikhez - Cornel Ene a Kolozsvári CFR-hez, Zsiga Ervin a Chimia Brazihoz és Denis Lemac a Dinamóhoz -, kedden viszont elhangzott, hogy további öt játékos is távozna: Adrian Micas, Kinczel Ervin, Daniel Feier, Dragos Petrica és Miron Bogdan.

Eldőlt, hogy a csapat hétfőn Brassópojánára utazik edzőtáborba, ahonnan csak augusztus elsején tér haza.

Biztossá vált az is, hogy a Mircea Bolba irányította második csapat nem a harmadik osztályban indul, mivel ez 500.000 lejbe kerülne. A tapasztalt tréner edzette fiatalok inkább megpróbálnak majd a negyedik osztályból feljutni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: