2013-06-24 02:46:41• hírek • Póti Orsolya

További nagyszerű koncertekre került sor

Vasárnap este is neves hazai és magyarországi együttesek koncertjére látogathattak ki a szatmáriak. Többek között fellépett Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs, Andreea Bănică, az Akcent, a Balkan Fanatik, Elena Gheorghe legvégül pedig Horea Brenciu.

A Szatmár Megye Napjai rendezvénysorozat utolsó előtti napja is jó hangulatba telt: a város új központja estére teljesen benépesült a bulizó szatmáriakkal, de a régi központban felállított régi színpad előtt is sokan összegyűltek, ugyanis 7 óra után Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs koncertjére került sor.

Amíg a makói születésű, csodálatos hangú népdalénekes és zenésztársa különféle tájegységek népzenéjével szórakoztatta a közönséget, addig a nagyszínpadon az Akcent, majd az XXL zenekar koncertezett, 21 óra körül pedig a sokak által kedvelt, 2002-ben alakult együttes, a Balkan Fanatik lépett a színpadra. Az együttes lehengerlő zenéje újabb népes közönség előtt aratott hangos sikert.

Utánuk Elena Gheorghe lépett színpadra csínos táncosai és zenekara kíséretében. Elena arról vált igazán híressé, hogy 2009-ben ő képviselte Romániát az Eurovíziós Dalfesztiválon, de utóbbi dalaival is szép sikert aratott. Az Ecouri című számával kétszer is megajándékozta vasárnap este a szatmáriakat.

A vasárnap esti koncert sorozatot Horia Brenciu fellépése zárta, a koncert után pedig látványos tűzijátékra került sor.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: