2009-11-06 14:01:05• hírek • Gozner Gertrud

További jelentkezőket vár a Caritas

A Szatmárnémeti Caritas Szervezet keretén belül működő BACH - Tanácsadó Iroda Fogyatékkal Élő Személyek számára, tornaórákat indított sérült fiatalok részére.

A foglalkozást Pricop Adrian az ADEP Sportklub vezetője tartja a Lucian Blaga Általános Iskola sporttermében, minden héten pénteken 10 és 11 óra között. Az órán bemelegítő, erősítő gyakorlatokkal és labdajátékokkal várják a fiatalokat.

A sporttevékenység mellett néptánc oktatás is indul sérült fiatalok számára. A találkozókra hetente egyszer, szerdán kerül sor a MADISZ Pincében, a Mihai Viteazu utca 10 szám alatt, 15 órától, Lengyel Odette vezetésével.

Amint Rácz Gabriellától, a fogyatékkal élőket segélyező iroda munkatársától megtudtuk ezek a foglalkozások három hete kezdődtek, és azért fordultak most a nyilvánossághoz, hogy az érdeklődőkkel tudassák, vannak még helyek és folyamatosan lehet jelentkezni. A sportprogramon tíz, míg a táncsoportban 12 sérült fiatal vesz részt. Ezek nem teljesítmény-orientált foglalkozások, hanem szabadidős programként zajlanak - tette hozzá a Caritas munkatársa.

További érdeklődők jelentkezését várják hétköznap 8 és 16 óra között személyesen az Unirii sugárút 49 szám alatt vagy telefonon a 0261-710246 /0740-115669-on.


Pénteken a Lucian Blaga iskolában  zajlanak a sportfoglalkozások.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: