2009-07-24 08:33:32• hírek • Parajdi Andrea

Tovább zajlik a jelentkezés

Huszonegy csapat iratkozott be a Szatmárnémetiben július 27 és augusztus 1 között megrendezésre kerülő Országos Strandröplabda Bajnokságra, amelynek még most sem zárult le a jelentkezési határideje.

A Showtime Entertainment Factory programszervező cég, a Román Röplabda Szövetség, a Nemzeti Strandröplabda Bizottság, a Megyei Röplabda Szövetség, a Szatmár Megyei Sportigazgatóság és a Beach Sport Kft. által megrendezendő strandröplabda bajnokságra egészen a verseny napjáig július 27-ig, reggel 10 óráig az érdeklődők még jelezhetik részvételi szándékukat.

A verseny három kategóriában zajlik, kadettek, juniorok és szeniorok mérkőznek meg egymással. Eddig 14 kadett, 6 junior és 5 szenior csoportba sorolható „lányduó" iratkozott be a bajnokságra. Octavian Groza, a Szatmár Megyei Röplabda Szövetség elnökétől megtudtuk versenyzők jönnek Lugosból, Kolozsvárról, Nagybányáról, Aradról, Máramarosszigetről és Nagyváradról is.

A fiúknak ezúttal Nagyváradra kell utazniuk, ha mérkőzni akarnak, ugyanis Szatmárnémeti csak a női kvalifikációnak ad otthont. A legjobbak augusztus végén Mamaian is bizonyíthatják képességeiket, ahová minden kategóriából maximálisan 16 csapat juthat be.

A szervezők nem csak a sportrajongókat várják július 27 és augusztus 1 között a Beach Sport területére, hanem mindenkit aki kikapcsolódásra vágyik. Az esemény hat napja kínál majd hagyományos nemzeti esteket, július 28-án olasz, július 29-én magyar, július 30-án pedig román tradíciók elevenednek meg, amikor nem csak nagyokat táncolhatunk a legjobb zenékre, hanem ízletes nemzeti ételeket is megkóstolhatunk. Július 31-én pénteken retro bulit szerveznek, szombaton pedig egy hatalmas Copa Cabana partyval zárják az országos jelentőségű sportbajnokság programját.


Huszonegy csapat iratkozott be az Országos Strandröplabda Bajnokságra.
Huszonegy csapat iratkozott be az Országos Strandröplabda Bajnokságra


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: