2015-05-22 19:32:01• hírek • Kocsis Zoltán

Tovább szépül a sárközújlaki lakodalmas terem

Sárközújlakon épül a település rózsakertje, szépül a város. Ebbe a tendenciába illeszkedik a lakodalmas terem homlokzatának rehabilitálása is. Ezzel együtt komoly infrastrukturális beruházások is várhatóak a nyár folyamán a község három településén is.

A lakodalmas termet már a tavaly sikerült felújítania a helyi önkormányzatnak. Ám akkor csak az épület belsejét sikerült rehabilitálni, minek köszönhetően az eltelt szűk egy esztendőben számtalan lagzit és egyéb eseményt láthatott vendégül a terem. A külső felújítása azonban ideig váratott magára. Mostanra viszont szép zöld festést kapott.

Nem ér azonban ezzel véget a lakodalmas ház modernizálása. A tervek szerint egy hónapon belül megérkezik a hűtőkamra berendezése, az év végéig pedig térkővel rakják ki az udvart.

Ha már az idei terveknél tartunk, meg kell említenünk, hogy a nyáron több helyen is aszfaltozni fognak a községben. A sárközújlaki Lebedelor és Petőfi utcák aszfaltozásának tervei már fent vannak az országos közbeszerzések elektronikus listáján és készült a Laar Vasile utca 1,1 kilométernyi szakaszának aszfaltozása is.

Adorjánban két utcát fognak majd leaszfaltozni, Kissárközön pedig közel 400 métert. Utóbbi esetben a lakosság nevezte meg, számára hol lenne prioritás az aszfaltozás. Hamarosan ezek a tervek is felkerülnek az elektronikus listára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: