2008-11-05 15:40:13• hírek • Szatmár.ro

Tovább robog az RMDSZ kampánybusz

Szerdán Sárküzújlakra, Túrterebesre, Halmiba Pálfalvára, Szamoskrassóra, Nagykárolyba, Kaplonyba, Kálmándra és Börvelybe látogatott el az RMDSZ roadshowja.

A kampánybusz második napi akciója ha lehet még nagyobb sikert aratott, mint az elsőn, a községközpontokba azok is az utcára tódultak a buszból jövő zene hallatán, akik mit sem tudtak az egészről. Az őrültmód doboló és bolondozó gólyalábasokra mindenki rácsodálkozott, az égimeszelők lábai között az önkéntesek és a jelöltek vállvetve osztogatták a szórólapot, gyújtót, golyóstollat és a jó szót.

De pár perces felvonulás után már robogott is tovább a busz, sok településre kellett elérnie a roadshow-csapatnak, sok településen kellett tudatosítani az emberekben, hogy választási kampány van, hogy el kell menni szavazni, és hogy mi a jó választás.

- A közvetlen kampány híve vagyok, úgyhogy örömmel vettem a roadshow és a Szavazni menő busz ötletét, nyilatkozta az egyik kampányállomáson két szórólap és egy golyóstoll kiosztása közben Erdei D. István parlamenti képviselő, aki egyben jelölt is. Örülünk hogy elsők voltunk, akik lendülettel vetettük bele magunkat a kampányba, mi voltunk azok, akik újat mutattunk, illetve hogy kreativitás és lendület terén is túlszárnyaltuk a román pártokat.

- Ami szerintem a legfontosabb, hogy az egész kampányra elegendő energiát és lendületet kaptunk ettől a nagy volumenű kampányindítótól, tette hozzá Günthner Tibor, az RMDSZ szatmári szenátorjelöltje. Az is jó, hogy az emberek is vették a lapot, be tudtak állni a sorba, és értékelni tudták a látogatásunkat, remélem nem tolakodó, hanem kellemes kampánycsapat benyomását keltettük.

A kampányjárgány csütörtök reggel Bihar megye felé veszi az irányt, az RMDSZ roadshowja a Szatmárral határos megyében folytatódik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: