2020-03-05 08:16:55• hírek • Blikk.hu

Tovább gyűrűzik az ügy: megszólalt Boros Lajos Abaházi Csaba botrányos kirúgásáról

Abaházi Csabát kirúgták, Boros Lajos viszont annak idején kegyelmet kapott, pedig ő is belefutott a kikapcsoltnak hitt mikrofon csapdájába. A rádiós legenda cifra káromkodása is adásba csúszott annak idején, így nem csoda, hogy egyből kollégája mellé állt.

– A betegségem alatt két kórház között a vendége voltam a rádióban, megállapíthattam, hozzám hasonlóan konszolidált rádiós. Egyikünkre sem jellemző a trágárság – magyarázta a népszerű Lalikirály, aki meglepődött, hogy az MTV-től évekkel ezelőtt hasonló okokból kirúgott Szebeni Istvánhoz hasonlóan Abaházinak is mennie kellett. Mint mondja, harminc éve hasonlóképpen járt a Danubiusban.
 

– Kádek Henivel vezettem műsort. Ment a zene, amikor egy hatalmas tekercs papírt nyomott a kezembe, hogy olvassam be a közlekedési híreket, amit egy autómárka forgalmazója támogatott. Beolvastam legalább hat bakival, azt hittem, Heni már kikapcsolta a mikrofont, amikor összegyűrve földhöz vágtam a papírt, és felmordultam: „ba...a meg a M...o a közlekedési híreit!” – mesélte Boros, akinek szavai persze kimentek adásba.
 

Azonnal hívta elnézést kérve a sértett autókereskedőt, és szerencséje volt.

– A vallomás után pici csend volt, majd vinnyogó röhögés, a vállalkozó nem vette zokon a dolgot. A főnökeim ki akartak rúgni, de a szponzor a védelmébe vett, és egy hosszabb eltiltással megúsztam. Bochkor Gábor műsorvezetőtársam járt a legjobban, mert helyettem is ő dolgozott, ennek köszönhetően tudta leelőlegezni élete első Mercijét – emlékezett vissza Boros.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: