2009-10-15 16:19:36• hírek • Szatmar.ro

Tovább erősítene a Mikola

A Turul hétvégi meccse elmarad, felépülhetnek a sérültek.

A román labdarúgó bajnokság harmadik osztályának 10. fordulóját pénteken rendezik, ám 6. csoportban csak csonka játéknapra kerülhet sor, mivel a Kolozsvári Sanatatea kérésére a Mikola elleni meccset október 27.-re halasztották.

A kolozsvári egyesület azért kérte a találkozó elnapolását, mert a Babes-parkban található pályája foglalt lesz péntek délután. A szatmáriak nem is gördítettek akadály a halasztás útjába és remélik, hogy a következő fordulóban, melyben Zilahon lépnek pályára, már felépülnek a csapat sztárjai: „Mi is belementünk ebben, annál is inkább, mert három játékosunk sem játszhatott volna sérülés miatt, Vădan, Zsiga és Bălaj. A következő fordulóra jó esély van a felépülésükre", mondta Dobos Csaba elnök.

A csapattal kapcsolatos hír mellesleg, hogy a Mikola közel áll hozzá, hogy leigazolja korábbi játékosát, Puti-ot. A futballista tagja volt a két évvel ezelőtt a harmadik osztályban vitézkedő csapatnak, majd a Szilágysomlyói Silvaniához igazolt, akikkel azonban a nyáron felbontotta a szerződését. Puti már a Turullal készül és Dobos szerint 80% esély van a szerződtetésére.

III. Liga, 10. forduló, 6. csoport:
Szászrégeni Avântul-Zalatnai Minerul
Jádi Voinţa-Nagyváradi Luceafărul
Nagyszebeni Voinţa-Nagydisznód FC
Székelyudvarhelyi FC-Zilahi FC
Dési Unirea-Máramarosszigeti Marmaţia
Belényesi Bihorul-Szászmedgyesi Gaz Metan II
Nyárádtői ASA Unirea-Aranyosgyéresi Seso
Besztercei Gloria II-Szászsebesi CSM
Kolozsvári Sănătatea-Mikolai Turul október 27

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: