2009-02-10 17:24:10• hírek • www.nokia.hu

Tovább bővül a Nokia XpressMusic sorozata

A Nokia bemutatta a Nokia 5630 XpressMusic telefont, egy új, szupervékony, S60-alapú készüléket, amely teljes szórakoztatási élményt kínál. A Nokia 5630 XpressMusic segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen játszhatnak le zenét, videókat és játszhatnak játékokat, valamint oszthatnak meg tartalmat.

Az.XpressMusic sorozat hagyományaira építve, a Nokia 5630 XpressMusicban világklasszis zenelejátszó található a fantasztikus audiominőség érdekében, az erre kijelölt gombjaival útközben is lejátszhatók a zenék és videók. Mindemellett, megtaláljuk a zenéhez elengedhetetlen összetevőket, mint az akár 3000 zeneszám tárolására alkalmas 4GB-os memóriakártyát, amit igény szerint 16GB-ig bővíthetünk microSD kártyával.

A készülék bemutatja a Nokia innovatív, hangirányítású „Mondd és játszd" funkcióját, melynek köszönhetően a fogyasztóknak csupán ki kell mondaniuk kedvenc előadójuk nevét vagy zeneszámuk címét, és azt automatikusan lejátssza a készülék.

A Nokia új, 5630 XpressMusic mobiltelefonjaA Nokia 5630 XpressMusic, amely az egyént helyezi előtérbe, kezdőképernyője azokat az embereket és tartalmakat emeli ki, amelyek a legfontosabbak a felhasználó számára. A Kapcsolatok parancssorban a 20 legkedvesebb barát vagy üzleti kapcsolat egyenesen a kezdőképernyőről elérhető a teljes kommunikációs történetükkel - a legutóbbi e-mailjeikkel, üzenetekkel, hívásokkal és elmentett fényképeikkel - együtt. A kezdőképernyő alján található parancsikonokkal a leggyakrabban használt alkalmazások érhetők el, mint a zene, a rádió, az internet, az N-Gage és a fényképek.

A Nokia 5630 XpressMusic teljes N-Gage élményt nyújt, a kezdőképernyőn található N-Gage parancsikonnal. Az N-Gage a vezető játékkiadók teljes kínálatát felvonultatja, lehetőséget ad többszereplős játékokra és a fejlődés nyomon követésére, valamint barátok felvételére ellenfélnek.

Ezen felül, a teljes fókuszú, 3,2 megapixeles, vakus kamerával, a képeket és a videókat rögzíthetjük és megoszthatjuk kedvenc online közösségünkben, mint a Share on Ovi, a Flickr vagy a Facebook.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: