2008-05-25 12:59:51• hírek • Czinzel László

Tour de Tur harmadszor

Szombaton rendezték meg a 2008-as évi kerékpáros tájékozódási versenyt.

A szatmárnémeti Erdélyi Kárpát Egyesület szombaton tartotta meg immár hagyományosnak számító kerékpáros tájékozódási versenyét, a Tour de Tur-t. 

A versenyzők a Gorunului urcai autós parkolóból indultak, a verseny folyamán pedig a Túrmente Természetvédelni Területen haladtak. A szervezők természetesen minden versenyzőt elláttak térképpel, amely a megtalálandó ellenőrző pontok helyét és a javasolt útvonalat is tartalmazta. A versenyzőknek azonban nem a az ellenőrzőpontok megtalálásával volt nagyobb gondjuk, inkább a helyenként meglehetősen nehéz terep okozott fejtörést a bicajosoknak.

A felnőtt kategóriában Csonka Ferenc Nándor (Szatmárnémeti) lett az első helyezett, Hajdú Zsolt (Szatmárnémeti) lett a második, a harmadik helyet pedig megosztottan, Bobotan Andrei (Nagykároly) és Drotar Victor (Szatmárnémeti) szerezte meg.

Ifjúsági kategóriában Pop Reimond (Szatmárnémeti) nyert, második helyen Asztalos Lóránd (Szatmárnémeti) végzett, harmadik pedig Szénás Szabolcs (Szatmárnémeti) lett. Mindkét kategóriában az első helyezett 400 lejjel lett gazdagabb, az ezüstérmesek 200 RON-t, a harmadik helyezettek pedig fejenként 100 RON-t kaptak jutalmul teljesítményükért.

 
szatmar.ro

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: