2010-05-31 12:09:24• hírek • Póti Orsolya

Tour de Tur - hatvanöt kerekező állt rajthoz

Ötödik alkalommal rendezték meg a Tour de Túr kerékpárversenyt, ahol a szervezők négy kategóriában osztottak ki díjakat.

Szombaton délelőtt rendezték meg ötödik alkalommal a Tour de Tur kerékpárversenyt, amelyre idén hatvanöt versenyző nevezett be. Az Erdélyi Kárpáti Egyesület által megszervezett verseny útvonala a Túr menti Természetvédelmi Területeken haladt, és a rendezvény célja a Túr-mente természeti értékeinek, valamint a Túr Zöld Útjának népszerűsítése volt.

A szervezők négy kategóriában osztottak ki díjakat: első helyezettek 400 lej plusz kerékpáros sisak, második díj - 200 lej plusz profi számítógép-billentyűzetet, harmadik 100 lej. Első helyezettek: női junior: Sipos Tímea, aki tavaly is első volt ebben a kategóriában, női szenior: Rolea Nikoletta, férfi junior Székely Albert, férfi szenior: Kedves Péter.

Akik szintidőn belül teljesítették a teljes távot (65 km) elismerő oklevelet kaptak. Többeknek nem sikerült valamennyi ellenőrző pontot érinteni - ők a versenyben nem voltak pontozhatók, de jót túráztak. A versennyel párhuzamosan szervezett kirándulásra 15-en jelentkeztek. A körülbelül 30 km-es kerékpáros kirándulást Márk-Nagy János vezette a Túr-mente közeli látványosságaihoz.


Ötödik alkalommal rendezték meg a Tour de Tur-t
Ötödik alkalommal rendezték meg a Tour de Tur-t


Márk Nagy János vezetésével kerékpáros kirándulást szerveztek
Márk Nagy János vezet
ésével kerékpáros kirándulást szerveztek



Férfi junior kategóriában Székely Albert lett az első
Férfi szenior kategóriában Kedves Péter lett az első


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: