2018-08-05 08:14:52• hírek • Blikk.hu

Tóth Vera őszinte vallomása: Tudom, hogy eljön a boldogság

Az évek óta szingli énekesnő a Vasárnapi Blikknek elárulta: a Zuhanni veled róla szól, a szöveg ugyanis egy olyan emberről mesél, aki belefáradt már a játékokba, és nagyon vágyik arra, hogy megállapodjon. Az egykori megasztáros azonban azt is hozzátette, tudja, türelmesnek kell lennie, hiszen még mindig szoknia kell „új életében és testében” a mindennapokat.

'Ez egy érett nő dala, aki már túl van sok mindenen, de már nincs szüksége mindenféle légyottokra, s már nem akarja, hogy szórakozzanak vele. Nem én írtam a szöveget, hanem Kemény Zsófia, aki egy fiatal verselő, mégis nagyon eltalálta, amit érzek és gondolok – árulta el az énekesnő, aki érzi, egyszer számára is megérkezik a várva várt szerelem.


"Nem aggódom, tudom, hogy eljön a boldogság, csak türelmesnek kell lennem. Semmiről nem késtem le, és amíg várok, van időm dolgozni magamon, nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is. Huszonhárom évnyi túlsúlyos létet nehéz helyretenni két esztendő alatt, ezért újra összhangba kell kerülnöm magammal" – magyarázta Tóth Vera, aki azt is elárulta, még mindig vannak pillanatai, amikor nem elégedett a külsejével, sőt az is meg tudja lepni, ha egy férfinak megtetszik és megszólítja.


"Néha mondogatnom kell magamnak, hogy szép vagyok, de már haladok. Egyre magabiztosabbnak és nyitottabbnak érzem magam, próbálom élvezni azokat a csodákat, amelyeket az új életem ad" – tette hozzá az énekesnő, aki a szakmájában is fejlődni akar. "Sok mindent meg kellett tanulnom az elmúlt években énekesnőként is, amelyekre a Megasztár után nem figyeltem. Akkor nem harcoltam annyira azért, amit szerettem volna csinálni. Jó tapasztalat volt a sok egyszemélyes hakni, de nagyon belefáradtam. Már csak élőzenés esteket, előadásokat vállalok és van egy nagyon jó rajongótáborom. Most újra nagyon élvezem a zenélést, és hiszek abban, ez a friss dal megtalálja az útját."


Hatalmas szakmai lépést tett Tóth Vera, az eddig elsősorban szólóénekesnőként fellépő művész egy zenekar tagja lett. Nem is akármilyené, hiszen a Budapest Bár csapatához csatlakozott, amelyben olyan énekesek ragadnak mikrofont, mint Szalóki Ági, Németh Juci, valamint Lovasi András és Kiss Tibi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: