2013-04-25 08:10:45• hírek • Blikk.hu

Tóth Vera nem kell Gabi nélkül

Tóth Vera egyedül nem kell? Úgy tűnik, a nemrég a dzsessz felé forduló énekesnő új stílusa sokkal kevesebbeknek jön be, mint korábban. Bezzeg, ha a testvérével, Tóth Gabival ad közös koncertet, akkor már elővételben telt házra számíthatnak az énekesnők.

A Megasztár első nyertese mostanában eleve kis klubokban lép fel zenekarával, az esetek nagy részén fél ház előtt. Egy, a múlt hét péntekre, a Téglagyári Megálló nevű helyre meghirdetett bulit pedig két nappal a koncert előtt le is kellett mondani, mert információink szerint összesen nyolc jegy fogyott el elővételben. De több alkalommal is előfordult, hogy bőven fértek volna még nézők a klubba.

- Január végén voltam az Orfeumban egy Tóth Vera-koncerten, ahol legfeljebb harminc ember volt a közönségben, miközben még vagy százan elfértek volna. Eleve várni kellett majdnem egy órát, mire kijött Vera, bár az is igaz, hogy vitathatatlanul jól énekel.

De sajnos úgy tűnik, nem annyira kíváncsiak rá az emberek, az új zenei útja rétegzene - mesélte egy olvasó-riporterünk, aki a két testvér közös koncertjére már csak a leghátsó helyekre kapott jegyet.

A teljes terjedelmű cikk a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: