2013-01-26 00:32:59• hírek • Blikk.hu

Tóth Vera hat éve nem volt férfival

Sokan azt rebesgetik, Tóth Vera talán szerelmes, úgy kivirult az utóbbi időben. Ám Magyarország egyik legsikeresebb énekesnője cáfol, és őszintén elmeséli, bár sok hódolója akad, ő még egy kis időt kér a szerelemre, párkapcsolatra.

- Nincs szerelem az életemben, mert nem vagyok még felkészülve egy kapcsolatra. Most éppen azon dolgozom, hogy még szerethetőbbé tegyem magam, az embert, nem pedig az énekesnőt - árulta el Vera, aki hosszú utat járt be az utóbbi időben, és van oka most boldognak lenni.

- Kicsit parkolópályára tettem ezt az egész szerelem kérdést, mert még nem kell, hogy eljöjjön az igazi. Nem vagyok lemaradva semmiről, most úgy érzem, magammal kell foglalkoznom, mert ha szerelembe esek, akkor odaadom a lelkemet a páromnak, és sokkal többet foglalkozom vele, mint magammal. 

Persze vannak kisebb puhatolózások, flört, vonzerő próbálgatása... Sok férfi ír nekem, még külföldről is, és a koncerteken is látom, hogy odajönnének, megismernének, udvarolnának, rajonganak, de még egy kis időt kérek - jelentette ki Vera, aki azt mondja, kellett ez az elmúlt két év, hogy megerősödjön lelkileg.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: