2013-11-08 02:25:26• hírek • Blikk.hu

Tóth Gabi tapad a rábízott fiatal srácokra

Szó szerint testi kapcsolatban áll Tóth Gabi fiata­l mentoráltjaival! Az X-Faktor mentornője úgy viselkedik, mintha nyomulna rájuk.

Izzik a tekintete, ahogy a fiúkra néz, minden mozdulata a szexualitást sugározza, testével hozzájuk simul; Ádámhoz hozzá is dörgölőzött, tekergette az énekesnek a csípőjét.

Amikor pedig a másik, versenyben lévő mentoráltja Caramel Jelenés című dalát adta elő, annál a résznél, hogy „ott voltunk, te meg én", Gabi azt mutatta, ez róluk szól. Azt is sokszor mondja, hogy „szeretlek".

Szabó Ádám szerint irigykedhetnek is rájuk a többiek.

- Gabi nagyon vonzó nő. Nagyon érdekes érzés volt, hogy átkarolhattam, és ő is átkarolt, mert így közelebb is kerültünk egymáshoz. Irigykedhetnek a többiek, hiszen nekik férfi mentoruk van. Ha egy női mentor ezt csinálja, az tényleg jó - árulta el a fiatalember, míg Gabi másik mentoráltja, Csordás Ákos egyenesen úgy értelmezi: több van köztük, mint munkakapcsolat.

Már a kezdetektől sokat beszélgetünk. Eljárunk csocsózni, beszélgetni, kiszakít minket a megszokott környezetből. De rengeteg koncertjén is voltunk. Ez nem munkakapcsolat, érződik, hogy szeretettel fordul felénk - fejtette ki Ákos.

Az énekesnő nem tagadja, tudatosan veti be nőiességét.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: