2012-09-19 09:40:39• hírek • Blikk.hu

Tóth Gabi: Vera szégyell engem

Átmenetileg minden kapcsolatot megszakított egymással Tóth Gabi (24) és nővére, Vera.

Az extrém külsejéről és fellépéseiről elhíresült Gabi lapunknak mesélte szívszaggató őszinteséggel, olyannyira eltávolodtak egymástól Verával, hogy nemhogy egy színpadon nem lépnek fel együtt, a Megasztár egykori győztese még azt is megtiltotta húgának, hogy egyáltalán megemlítse a nevét. A szőke énekesnő éppen ezért most utoljára szeretné kiönteni a lelkét arról, miért is nem beszélnek egymással Verával.

- Ez évek óta a levegőben volt, de most jutottunk el idáig. Annyira más utakon járunk, hogy nem tudunk egyetértésben élni. Vera bekerült egy olyan társaságba, ami egyáltalán nem az én világom. Én nem értem azokat, akik a négy fal között művészkednek, hirdetik, hogy mi vagyunk az under­ground, közben pedig állandóan szapulják azt, aki a popszakmában érvényesül és a bulvárlapokban szerepel.

Hol­ott ő is a bulvárnak köszönheti a fellépéseit, hogy felfedezték, hogy megismerték a nevét, a hangját - fakadt ki a Blikknek Gabi, aki szerint új barátai nagyon nagy hatással vannak Verára, holott pont ő hirdeti mindig azt, hogy el kell fogadni az emberek másságát.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: