2013-06-11 06:39:54• hírek • Blikk.hu

Tóth Gabi megnémult a színpadon

Komolyan veszélyezteti az egészségét Tóth Gabi! Mint arról a Blikk beszámolt, az énekesnő torka szombaton rakoncátlankodott először, amikor nem tudott maximumot nyújtani a Bravo Otto-gálán, de nem tanult ebből az esetből, és egy nappal később ismét színpadra állt.

Gabinak vasárnap Debrecenben volt fellépése egy családi napon, amely a tervek szerint félórás lett volna, ám alig tíz perc után megtörtént vele az, ami minden előadó rémálma: kénytelen volt lejönni a színpadról, lévén három szám eléneklése után teljesen kikészültek a hangszálai.

– A héten a nővéremmel az Orfeumban volt egy kétórás koncertünk, ahol megerőltettem a hangszálaimat. Aztán másnap ott volt a Bravo Otto, ahol még ráénekeltem, ennek viszont az volt az eredménye, hogy gyakorlatilag megnémultam – árulta el még mindig rekedtesen hétfőn Gabi.

Az énekesnő tehát eleve nem jó állapotban utazott el Debrecenbe, utólag nyilván ő is tudja, ezt a bulit most ki kellett volna hagynia, de nem akarta cserbenhagyni a közönségét.

– Mindent az emberekért! Soha nem mondok le fellépést, hiszen a rajongók várnak, nem okozhatok nekik csalódást. Sajnos azonban valóban csak három dalt tudtam elénekelni, egyszerűen ennyit bírt a torkom. Playbackelni én pedig nem fogok… Mondtam a közönségnek, hogy bocsássanak meg, de nem tudom végigcsinálni a félórás műsort, ám cserébe utána sokáig dedikáltam a helyszínen – magyarázta Gabi.

A hírességet a szervezők és a helyszínen megjelent nézők sem hibáztatták a malőrért, megértették, hogy ennél többet ezúttal nem tud vállalni az énekesnő.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: