2016-10-17 08:49:20• hírek • Blikk.hu

Tóth Gabi drámája: kevés az esélye a saját gyerekre

Tóth Gabinak minimális esélye van arra, hogy természetes úton szülhessen.

Feltehetőleg ezért is borította ki annyira az énekesnőt az X-Faktor szombati adásában színpadra álló 15 éves Benedek Viki története, akit elhagytak a szülei - írja a Bors. Az egész stúdió könnyes szemmel hallgatta, ahogy Viki a produkcióját megelőzően arról mesélt, hogy az édesanyja elhagyta és nevelőszülőkhöz kellett költöznie.

- Anyukámat nem láttam lassan öt éve, apukám nyolcéves koromban lemondott rólam, de őt egyáltalán nem láttam. Nehéz gyerekkorom volt. Előfordult, hogy nem volt mit enni, nem tudtunk fürdeni, családi viszályok, veszekedések, durvábbak az átlagosnál. Elviselhető, de azért bennem van, hogy minden gyermek mellett ott vannak a szülei. Anyák napján rossz volt látni, hogy mindenkinek ott az anyukája, míg én egyedül érkeztem, aztán vihettem haza a virágot, mert nem volt kinek odaadnom... A szüleimnek szeretném megmutatni, hogy mire vagyok képes - mondta Viki, majd szinte tökéletesen elénekelte Cserháti Zsuzsától az Elfejtett dalt.

Bár mind a négy mentort megindította Viki sorsa, láthatóan Tóth Gabit kavarta fel leginkább.

Én azért is hatódtam meg ennyire, mert együtt érzek azokkal a nőkkel, akik arra szorulnak, hogy örökbe fogadjanak egy gyermeket. Mennyire vágynak ezek a nők arra, hogy saját gyermekük legyen, és jönnek anyukák, akik csak úgy eldobják ezt az értéket, ezt a kincset, amilyen te vagy! - magyarázta könnyekig meghatottan Gabi, akinek személyes élménye fűződik a meddőség gondolatához. Az énekesnő 2008-ban a Fókuszban mesélt először élete nagy drámájáról, amitől tizennyolc évesen teljesen összeroppant.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: