2009-07-14 13:14:41• hírek • Gozner Gertrud

Totálkáros lett az autó

Tegnap beigazolódott, hogy mindenki elnyeri a méltó büntetését, mikor két fiatal az árokban kötött ki, miután megvertek egy 13 éves fiút és elvették a biciklijét.

Hétfőn, július 13-án délután 14 órakor egy 13 éves sárközi fiú feljelentést tett a rendőrségen, miszerint ismeretlen személyek megütötték és elvették a kerékpárját. A fiatalkorú nyilatkozata szerint miközben a községi diszkó előtt tartózkodott a két ismeretlen elkövető kilépett a helyi kocsmából, és mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül egyikük megpofozta.

A gyerek az ütéstől megijedve hátrahagyta a biciklijét és elszaladt a helyszínről. A pofozkodó férfi társa erre felkapta a kerékpárt, betette a gépkocsi csomagtartójába és elindultak Józsefháza irányába. A két férfi alig haladt néhány száz métert, amikor a település határában közlekedési baleset szenvedtek és az árokba borultak.

A baleset során az egyik férfi könnyebben megsérült, az autó azonban kilencven százalékban megrongálódott. A kiérkező rendőrök a gépkocsiban megtalálták az ellopott kerékpárt, és visszaadták a fiúnak, így a 300 lej értékű kár teljes mértékben megtérült. A két elkövetőt is sikerült azonosítani, a 34 éves S. Radu és a 22 B. Robert személyében. Mindkettőjük ellen fizikai erőszak és lopás vádjával indítottak eljárást.

Éjfél után nem sokkal újabb, ezúttal súlyos balesetre került sor Szatmárnémetiben, az Ilarie Chendi utcában. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy gépkocsi 19 sofőrje az alkoholfogyasztás és a túlzott sebesség miatt elvesztette az uralmát a jármű fölött, és nekicsapódott két szabályosan parkoló autónak. Az ütközés során a gépkocsi 20 éves utasa súlyos sérüléseket szenvedett és beszállították a kórházba. A szonda 0,72 mg/l véralkoholszintet mutatott N. Alin-nak, a tizenéves sofőrt ittas vezetésért és súlyos testi sérülést okozó balesetért helyezték vád alá.


Pórul jártak az erőszakos biciklitolvajok.


Az autó kilencven százalékban megrongálódott.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: