2017-03-13 09:16:25• hírek • Kocsis Zoltán

Totális kölcseys dominancia a megyei infóversenyen

Rendkívül eredményes hétvégén vannak túl a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjai, akik tantárgyversenyek során remekeltek. Beszédes adat, hogy az informatika versenyen mind a négy korosztályban kölcseys diák végzett az első helyen.

Az informatika tantárgyverseny megyei szakaszán első lett a kilencedikesek között Lieb Hanna (IX. A), a tizedikesek között Tempfli Levente (X. B), a tizenegyedikesek között Bauer Kristóf (XI. A), míg a tizenkettedikesek között Fogel Péter (XII. A). Ráadásul Ghiriti Edmond (X. B) a második, Kovács Lilla (XII. A) pedig negyedik helyen végzett.

A logika vagy a biológia tantárgyversenyen nagyon rég nem volt a mezőny élén magyar diák, ám most mindkét szakból végzett kölcseys az élen: logikából Bede Henrietta (X. F), biológiából pedig Kegyes Dávid (X. C). Utóbbiból Pándi Dóra (X. C) és Kovács Zita (XI. D) dicséretben részesült.

A Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum adott otthont a hétvégén az Erdélyi Magyar Matekversenynek, amelyet az 5-8. osztályok részére szerveznek meg. Itt a hatodikos  Nagy Boglárka EMMV dicséretet szerzett, míg a hetedikes Éles Júlia minisztériumi II. díjat, illettve EMMV II. díjat érdemelt ki. Mindketten tagjai az Erdélyt képviselő csapatnak.

Mindezen eredményekhez hozzátartozik, hogy Éles Júlia bejutott Öveges fizikaverseny országos döntőjébe.

„Gratulálunk minden egyes diáknak, valamint felkészítőiknek, Bálint Zsuzsának, Demeter Csabának, Kürti Tündének , Sárándi Annamáriának, Tempfli Gabriellának és Juhász Paulának”, lelkesedett Pataki Enikő igazgató.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: