2013-12-11 20:01:26• hírek • Szatmar.ro

Toszkánát hozza Szatmárra a Trattoria per Passione

Toszkánát hozza Szatmárra a Trattoria per Passione étterem december 14-én, szombaton. Toszkána egyedi íz-és zamatvilágát ismerheted meg a város egyetlen autentikus olasz éttermében.

A Serata Toscana - Toszkánai Est alkalmával csodálatos utazást tehetünk Itáliába, pontosabban Toszkána szűk és kövekkel kirakott utcácskáiba. Hogy a hangulat még inkább idézze a közép-olaszországi esteket, az XXL Együttes olasz slágerekkel igyekszik kiteljesíteni a gasztronómiai örömöket.

Az étterem főszakácsa, Max pedig a hagyományos toszkán ízvilágot idéző aromákkal készül, bemutatván az olasz konyha egyik különösen ízgazdag szegmensét. Egyedi gasztronómiai tapasztalatra számíthatnak azok, akik szombaton a Trattoria per Passione éttermet választják, a titkok egy részéről viszont máris leránthatjuk a leplet. Az előételt többek között különleges májkrém, Pecorino túró, focaccia és pancetta alkotja. A vendégek megkóstolhatják a vaddisznóragút, a ricotta túróval készült raviolit, tinóru gombát, különböző sült zöldségeket.

Aki meg szeretne ismerkedni Toszkána ízeivel, az a  0720 092 302-es telefonszámon foglalhat helyet Szatmárnémeti egyetlen igazi olasz éttermében, a Trattoria per Passionében. Max séf és az étterem mindenkit nagy szeretettel vár december 14-én, szombaton 19.00 óra után.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: