2014-11-07 17:35:42• hírek • Nagykároly.ro

Bukarestben népszerűsítik Nagykárolyt

Első alkalommal vesznek részt a nagykárolyiak egy bukaresti turisztikai expón. November 13. és 16-a között tartják meg a romániai fővárosban az idegenforgalom őszi seregszemléjét. Nagykároly önálló standdal vesz részt az alkalmon.

Az érdeklődők a város főbb turisztikai értékeiről hallhatnak majd, illetve kaphatnak ezekről szóróanyagokat, így a Károlyi-kastélyról, a katonai emlékműről, az itteni templomokról, a kastélykertről stb.

A szabadidő eltöltésére alkalmas helyszíneket is népszerűsítik, így a városi termálstrandot, a lovardát, illetőleg az itteni kulturális rendezvényeket, fesztiválokat. Nagykároly értékei mellett a város vidékének „kínálatát" is magukkal viszik, azaz azt is igyekszenek minél több emberrel megismertetni.

Az elképzelés szerint Nagykárolynak és vidékének be kell illeszkednie a főbb turisztikai útvonalakba, azaz egyaránt érdemes megálló lehet ez a vidék azoknak, akik például Székelyföldet óhajtják felkeresni, vagy az Avas-vidéket, vagy Mócföldet, vagy éppen Magyarországon kívánnak vakációzni.

Hírül adtuk már azt is, hogy november 21-23. között a Kolozsváron tartandó Erdélyi Turisztikai Vásáron is ott lesznek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: