2012-08-23 13:13:38• hírek • Kocsis Zoltán

Középkorú férfi fulladt a Szamosba csütörtök délben

Egy középkorú férfi fulladt bele a Szamosba csütörtök délben Szatmárnémetiben. A szemtanúk szerint a nem teljesen józan férfi örvénybe keveredett és már nem maradt ereje kievickélni a partra.

A szemtanúk vallomása szerint a 40 év fölötti Szilágyi József a vasúti híd alatt, a Szamos bal partján csobbant a vízbe. Átúszta a folyó kétharmadát, majd át akart kelni a híd két pillére között. Itt azonban örvénybe keveredett, amitől megszédült. Az örvénylő vízzel folytatott küzdelme teljesen kifárasztotta, ezért segítségért kiabált. A hídon álló szemtanú, aki 12.35-kor telefonon segítséget hívott, a Szatmár.ro-nak elmondta, hogy a partról „Apa, apa!" kiáltásokat hallott.

A helyszínelő rendőrség megerősítette, hogy Szilágy József nevű, roma származású férfiről van szó. Személyének pontos azonosítására azonban még nem került sor, a helybéliek elmondása szerint 42, mások szerint pedig 49 éves volt.

Egy nagyobb társaság tartózkodott a parton

A szemtanú elmondása szerint egy nagyobb társaság tartózkodott a parton, amikor a férfi úszni kezdett. Valamennyien alkoholt fogyasztottak. Egyikük vallomásában el is ismerte, hogy Szilágyi József „csak két deci vodkát" ivott meg ma.

A helyszínre érkező Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének munkatársai gumicsónakkal és egy speciális csáklyával azonnal elkezdték a tetem keresését...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: