2012-01-12 11:04:21• hírek • Póti Orsolya

Történelmi arcképcsarnok

Wass Albertról lesz szó, akire egyrészt azért esett a választás mert Romániában háborús bűnösként kezelik, miközben a legnépszerűbb írók közé tartozik.
Wass Albertról lesz szó, akire egyrészt azért esett a választás mert Romániában háborús bűnösként kezelik, miközben a legnépszerűbb írók közé tartozik.

A Híd Egyesület kezdeményezésére történelmi rendezvénysorozat indul, melynek keretében különféle eseményeket és személyiségeket mutatnak be. Az első előadásra január 15-én kerül sor A Németi Református Egyház gyülekezeti termében.

„Történelmi arcképcsarnok" címmel indít rendezvénysorozatot a Híd Egyesület. Az előadások célja, hogy kevésbé ismert, vagy vitatott történelmi, vagy irodalmi személyiségeket és eseményeket mutassanak be a közönségnek.

Az első előadásnak a Németi Református Templom gyülekezeti terme ad otthont január 15-én, vasárnap délután 17 órától. Témája az a közismert erdélyi író és költő lesz, akit Magyarországon csak halála után fedeztek fel. Wass Albertról lesz szó, akire egyrészt azért esett a választás mert Romániában háborús bűnösként kezelik, miközben a legnépszerűbb írók közé tartozik.

Az esemény meghívott előadói Póti Eduárd történelemtanár, Rappert Gábor színművész, díszvendégként pedig jelen lesz dr. Papp Lajos szívsebész. Közreműködnek a Szamoskóródi Teleház tagjai, illetve az ungvári Credo együttes. A belépés ingyenes. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: