2011-09-07 14:25:40• hírek • Póti Orsolya

Újra Monster Truck Show Szatmárnémetiben

Fantasztikus kaszkadőr és bigfoot show veszi kezdetét Szatmárnémetiben péntek estétől a Real bevásárlóközpont parkolójában. A német kaszkadőröket immár második alkalommal köszönthetjük városunkban.

A Nyugat-Európa népszerű Truck Monster Show csapata idén is Szatmárnémetibe érkezett, és három napon keresztül fantasztikus kaszkadőr mutatványokkal várja az érdeklődőket. Tagjai, a németországi kaszkadőrök szeptember 9-11 között péntek, szombat és vasárnap este 19 órától különleges produkciókkal fogják szórakoztatni a közönséget.

A show elemei között szerepel a frontális ütközés, a quaddal illetve személyautóval való két kerekezés, de a tűzfalon való átfejelés veszélyes művészetével is megismerkedhetnek az eseményre kilátogatók. Nem maradnak ki a műsorból a 180 és 360 fokos kézifékes fordulások sem, a drift, az akrobatikus show elemek, és a nézők figyelemmel követhetik a kisautókat összezúzó Bigfoot-ok produkcióját is.

A Szatmár.ro olvasói most jegyeket nyerhetnek a Monster Truck Show-ra. Feladatuk csak annyi, hogy a következő kérdésre válaszoljanak: Hányadik alkalommal mutatja be produkcióját a német kaszkadőrcsapat Szatmárnémetiben?

A válaszokat a jatek@szatmar.ro e-mailcímre várjuk, szeptember 9-ig, péntek délig. Az e-mailben mindenképp szerepeljen a játékos neve és telefonszáma. A helyes választ beküldők között öt darab egy személyre szóló jegyet sorsolunk ki, amelyet a felsorolt előadások bármelyikén fel lehet majd használni. A szerencséseket telefonon értesítjük.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: