2011-09-11 10:41:16• hírek • Kocsis Zoltán

Törtek az autók, lángtenger a parkolóban

Szombat este az a ritka eset állt elő, amikor senki sem kapott büntetést azért, mert pozdorjává tört egy-két autót, sőt, meg is tapsolták őket érte. A németországi Ansbach városából érkezett Monster Truck Show bemutatója enyhe negyed órás késéssel indult, meg kellett várni ugyanis, amíg mindenki elfoglalta a helyét - és a közönség meg is töltötte három soros lelátót.

És nem hiába adta ki a 30 lejt a belépőre, a három férfiből és két nőből álló kaszkadőrcsapat igazán látványos bemutatóval kápráztatta el őket. A bemelegítést néhány kézifékes piruett jelentette, majd rögtön következett az első látványos elem, a két keréken közlekedő Opel. Mindamellett, hogy a pilóta több bámulatos manővert is bemutatott, utasokat is vett maga mellé: előbb kaszkadőrtársait, majd négy bátor hölgynézőt.

A folytatásban láthattunk égő deszkafal áttörését - miközben az egyik kaszkadőr a motorháztetőn helyezte magát kényelemben, majd valamivel később ugyanő az autó mögé kötve, a földön csúszva haladt át a lángba borult betonon.

A leghangosabb elem az volt, amikor a rámpán „megugrasztott" autó a felsorakoztatott roncsoknak csapódott - természetesen egy kaszkadőrrel a kormánykeréknél.

A gyerekek érdeklődését viszont leginkább a Samson névre keresztelt Bigfoot fellépése váltotta ki: a 450 lóerős, hatalmas kerekekkel felszerelt óriás pozdorjává tört két kiszolgált, a roncsrogramot „megélt" Daciát.

A „szörnyautók" show-ja vasárnap még utoljára fellép Szatmárnémetiben, szintén 19.00 órai kezdettel, az egy órás bemutató kellemes és látványos kikapcsolódást okozhat minden érdeklődőnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: