2012-04-04 13:51:18• hírek • Póti Orsolya

Tortával ünnepeltek a Hám János diákjai az idei Sportnap végén

Iskolai Sportnapot rendezett április 4-én a Szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont. Az eseménynek az Ifjúsági Tábor adott otthont, ahol a diákok és tanárok egyaránt különféle tevékenységekbe kapcsolódhattak be, a diák-flashmob  - egy nagy közös tánc - után pedig tortaevéssel zárult a nap.

A Hám János Napokat követően Sportnapon vehetett részt a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont közössége április 4-én. Az eseményre az Ifjúsági Tábor területén került sor, ahol számos próba, verseny és sporttevékenység várta a diákokat, volt diákokat, tanárokat és szülőket.

Már 9 órától kezdetét vette az atlétika, 9.30 órától pedig elkezdődött a focibajnokság szülők és tanárok, a végzett diákok és jelenlegi diákok között. 10 órától röplabdáztak, ping-pongoztak és lábteniszeztek a diákok, majd 11 órától hip-hop bemutatóra került sor.

11.30-tól közös aerobic órán mozogtak együtt a tanulók és tanáraik a PrimaGym oktatóinak irányításával. A staféta ugyan idén elmaradt, de ehelyett a kisebbek kihasználták a játszótér adta lehetőségeket, a nagyobbak pedig a focizóknak szurkoltak.

A sportnap nem zárult eseménytelenül, hiszen két nagy tortával ünnepelt az iskola közössége. A tortát az iskolatanács elnöke, Lieb Roland vágta föl. A tortákból persze minden résztvevőnek jutott egy-egy szelet, így a sportolással, testmozgással töltött nap után "édesen" vette kezdetét a pihenés.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: