2012-05-11 19:13:24• hírek • (x)

Sokan ünnepeltek a Primagymmel

A szokásosnál is többen fordultak meg pénteken a 15 éves születésnapját ünneplő Primagymnél. A buli szombaton is folytatódik.

Úgy tűnik, hogy töretlenül nő azoknak a száma, akik az egészséges életmód mellett döntenek, és a sok esetben ülő munka után a szabadidejüket edzőtermekben, különféle mozgásokkal töltik.

Szatmárnémeti kedvenc edzőterme, a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitnesz Központ alapításának 15. évfordulóját ünnepli pénteken és szombaton, ennek örömére pedig a Fitt Birthday Weekend nevű rendezvény keretein belül bárki kipróbálhatja a számos mozgásformát, amit az edzőterem nyújtani tud.

A pénteki nap folyamán pedig nagy is volt az érdeklődés: a fitneszteremben a különböző modern gépeket próbálgatták az emberek, miközben edző mutatta meg a helyes mozgásokat segített kiválasztani az izomcsoportokat legjobban megdolgoztató gyakorlatokat. A nagy edzőteremben 17 órától a testet és a szellemet összhangba hozó, de közben a testet alaposan megizzasztó BodyArt edzést próbálhatták ki az érdeklődők, később pedig a nehezített változatot, a Deep Workot mutatták be az edzők. A zsírégető, az egész test minden izmát megmozgató edzést egyelőre csak Szatmárnémetiben lehet gyakorolni, hiszen az ország három hitelesített deep work edzője a Primagymnél dolgozik.

A tetőt a spinningesek foglalták el, a friss levegőn, a régi városközpontig ellátva tekertek a speciális bringákon ennek a mozgásformának a kedvelői. A lágy szellő, a jó zene, a csoportos edzés pedig mindenkinek segített a feloldódásban, így a zsírégetés félig-meddig szórakozás volt. A fitt weekend szombaton is folytatódik, a lentebbi műsoron megtalálod a szombati programot is.

Éjszakai spinning edzéssel ért véget a pénteki nap

Deep work edzés előtt - erre a mozgásformára voltak a legtöbben kíváncsiak

Spinning edzés a tetőn

Edzés után akár napozni is lehet a tetőteraszon

Páratlan élmény a közös edzés a tetőn

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: