2011-11-24 16:50:59• hírek • www.Blikk.hu

Kati mama falhoz vágta Alekoszt

Ismét Kati mama (54) lett az ÖsszeEsküvők rezindeciájának főszereplője. A csütörtök este a fiával, Marcival vállvetve a Ricsi–Éva párossal összecsapó asszony annak ellenére öntött fel megint a garatra, hogy az már korábban kiderült: nem bírja az alkoholt.

– Biztos, hogy kiesünk – jelentette ki szomorúan, majd alkoholba fojtotta bánatát. Mivel azonban Kati mamának kevés is megárt, az asszony órákon át „szórakoztatta" lakótársait.

Először a pavilonban csacsogott mindenkivel, elmondta, ki iránt mit érez, mint kiderült, mindenkit szeret. Ezt követően Mását és Nikót lepte meg a fürdőszobában, ahol a lányok kettesben áztatták magukat. Mását mindenáron rá akarta venni arra, hogy mutassa meg a mellét, cserébe ő is megmutatja a sajátját, ám a hosszas rábeszélés nem járt sikerrel.

Kati mama ezek után ismét kesergett egy sort: – Engem régen az emberek szerettek, mert nagy szívem van. Kevés ember ilyen, mint én... Most pedig már megutáltak, én vagyok az első számú közellenség – panaszkodott, majd átváltott vidámkodásba, és a férfifronton próbálkozott. Úgy gondolta, megpróbálja elcsábítani Alekoszt, akinek az arcára szinte pánikszerű ijedség ült ki. De az asszony nem adta fel olyan könnyen, simogatta, kedveskedett neki, majd végül a falhoz szorította.A több órás tombolás végén Kati mama magából kikelve követelt zenét a stábtól, mert annak ellenére, hogy az egész házat végigőrjöngte, még mindig nem ment ki belőle az alkohol.

(Blikk)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: