2009-10-23 19:20:53• hírek • Ferenczi Noémi

Törpeavató és gólyabál a Hám János Iskolaközpontban

Pénteken köszöntötték az ötödikes és kilencedikes diákokat a Hám János Római Katolikus Iskolaközpontban. A Törpeavató és a gólyabál is fergetegesre sikerült. A diákok felhőtlenül szórakoztak olykor ügyetlen diáktársaikon, akik hősiesen kiállták a próbákat. Végül pedig táncos mulatság zárta a diákok avatóját.

Az ötödikesek Törpeavatója, ahogyan az előző években is, az iskolaközpontban zajlott délután hat órai kezdettel. A rendezvényen nem csak a diákok hanem szülők is szép számban jelen voltak. A színpadi vetélkedőt a hatodikosok szervezték Koczinger Éva osztályfőnök segítségével. Az ötödikeseknek igen változatos próbákon kellett átesniük. Rajztudásukat, tánctehetségüket, énektudásukat kellett bizonyítaniuk, sőt villámkérdésekre is kellett válaszolniuk. A diákok egyik próbától sem jöttek zavarba, sokszor a közönség soraiban ülő társaik segítettek nekik a feladatok teljesítésében. A hangulat végig felszabadult volt, mindenki sokat nevetett a mókás feladatokon. Végül, az „oszit" is bevonták a játékba. Gózner Enikő tanárnőnek a diákok hátára erősített betűkből kellett egy mondatot összeraknia. A feladat teljesítése igazi csapatmunka volt. Ez után kezdetét vette a várva várt táncmulatság.

Eközben a Szent Alajos Konviktus fegyelmezett csendjét is nevetés váltotta fel, ugyanis a Törpeavatóval egy időben zajlott a gólyabál, melyen két kilencedikes osztály bizonyította talpraesettségét, találékonyságát. A vetélkedőbe a két kilencedik osztály osztályfőnökét, Frigy Szabolcsot és Anderkó Juditot, is bevonták, így remek mókának bizonyultak a diáktanács tagjai által kitalált próbák.

A kilencedikesek bemutatkozóval készültek a nagy napra, mellyel sikerült megnevettetniük diáktársaikat és tanáraikat. A vetélkedő után táncos mulatság következett.

Mindkét avató remek hangulatban telt, a résztvevők pedig kitűnően szórakoztak.

Videó:

Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: