2009-01-15 15:04:38• hírek • Szatmár.ro

Törött csontok és összekoccant autók

Az ónos eső miatt csúszóssá váltak az utak, a járdák, emiatt az utóbbi két napban jelentősen nőtt a csonttörések, illetve a koccanások száma. Közúti balesetek szerencsére emiatt nem történtek.

A szerdai nap folyamán több mint harmincan kerültek csonttörés miatt kórházba. Ez jóval több, mint ahány eset lenni szokott, ugyanis átlagosan naponta tíz ilyen probléma miatt bekerülő beteget kezelnek a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházban.

Csütörtökön is bőven akadt dolguk az ortopédián dolgozóknak, ugyanis délig már 12-en voltak ezen az osztályon, pedig eddig az óráig átlagosan 2-3 eset szokott lenni.

A kedvezőtlen útviszonyok nem kis galibát okoztak a szatmári közlekedésben. Az utóbbi két napban összesen 22 koccanás történt, ami jóval több, mint amennyi általában lenni szokott - tudtuk meg Roxana Cristeatól, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtóreferensétől.

A koccanások során senki sem sérült meg, az anyagi kár viszont jelentős. A közlekedési rendősrég munkatársai arra kérnek minden autóvezetőt, hogy fokozottan figyeljenek a követési távolság betartására - tette hozzá a sajtóreferens.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: