2009-12-13 19:23:22• hírek • Balogh Anita

Török József verseit mutatták be

A Chilli Csárda adott otthont annak a rendhagyó, de hagyományteremtő irodalmi estnek, melynek keretein belül Török József költő mutatta be hamarosan kiadásra kerülő verseit.

Hagyományteremtő szándékkal szerveztek irodalmi estet a Chilly Csárdában, ahol Török József költő mutatta be verseit, melyek hamarosan kiadásra kerülnek az étterem gondozásában. A költő köszöntőjében tolmácsolta a Chilly Csárda szándékát, miszerint céljuk a szatmári magyar kultúra támogatása, a helyi irodalmárok műveinek népszerűsítése.

Mint kiderült, Török József versei könnyen megtalálhatók az interneten, több oldalon is publikált már, sőt, olyan oldalra is meghívást kapott, amely a jelenkori magyar költőknek a gyülekezőhelye.

A családias hangulatú est folyamán a költő 15 versét és több megzenésített verset ismerhetett meg a közönség Rózsa Molnár Henrietta illetve Rózsa Molnár Friderika tolmácsolásában. Magának Török Józsefnek is meglepetés volt, hogy milyen versek hangzanak el az este folyamán, hiszen a fiatal szavalók maguk választottak a számukra felajánlott negyven költeményből.

Akik vasárnap este ott voltak az esten és kicsit is kedvelik az irodalmat, valószínűleg izgatottan várják már a költő kötetének a megjelenését, amely a Chilly Csárda támogatásával fog rövidesen megjelenni.


Megzenésített verseket is előadtak
Megzenésített verseket is előadtak


Családias hangulatban telt az irodalmi est
Családias hangulatban telt az irodalmi est


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: