2009-01-22 14:11:33• hírek • Ferenczi Noémi

Tornaterem közös összefogással

Tavaly decemberben kezdték el felújítani a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont tornatermét. A következő félévtől már bírtokba is vehetik az iskola diákjai.

„Közös összefogással sikerült előteremteni az iskola tornatermének felújításához szükséges anyagi feltételeket. A szülők és a diákok is kivették a részüket a munkából. Örvendetes tény, hogy az egész közösség a saját ügyének tekintette a tornaterem felújítását"- mondta el a Szatmár.ro-nak Ádámkó István, az iskola igazgatója.

Ahogy arról már tájékoztattuk olvasóinkat, a szülők jótékonysági batyus bállal, a diákok pedig A kijelölt út című vallásos témájú előadással járultak hozzá a tornaterem felújítási költségeinek előteremtéséhez, hiszen a belépőjegyekből származó bevételt teljes egészében a munkálatokra fordították.

A tornaterem felújításával egy szakértő céget bíztak meg, mely az Uniós normáknak megfelelően szereli fel a 160 négyzetméter nagyságú termet.

A falak festése már készen van, a napokban pedig már elkezdték a 14 milliméteres burkolat elkészítését, melyet a második félév megkezdéséig be is fejeznek, így az iskola diákjai birtokba is vehetik azt. Az átadáskor kis ünnepségre is sor kerül majd - tette hozzá Ádámkó.

Az iskola udvarát a tavalyi évben modernizálták. Most a tornaterem következik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: