2010-09-19 19:13:24• hírek • Szatmár.ro

Tornát nyert a VSK

Egy gyulafehérvári tornán léptek pályára a kosaras lányok - 14 óra leforgása alatt két mérkőzést is játszottak.

Dan Fleseriu lányai péntek este Gyulafehérváron a CSU LPS ellen léptek pályára, szombat délelőtt pedig a kolozsváriak ellen játszottak. Az első meccs fölényes győzelmet hozott, másnap viszont kikaptak a szatmáriak - de így is megnyerték a felkészülési tornát.

Éles Péter menedzser szerint a kolozsváriak elleni meccs félidejében a lányok már nem bírták az iramot, fel is adták a küzdelmet. A menedzser szerint még van mit fejlődni, de jó úton halad a csapat.

A VSK kosarasainak első hivatalos mérkőzésére kedden kerül majd sor, akkor a Román Kupa keretében délután 5 órától a nagyváradiakkal játszanak idegenben, majd a visszavágó szombaton lesz Szatmárnémetiben.

A gyulafehérvári torna eredményei: Gyulafehérvári CSU LPS-Kolozsvári U 65:41; Szatmárnémeti VSK-Gyulafehérvár 84:49: A szatmári pontszerzők: Drake 22 pont (12 lepattanó), Bjork 21, Băluţă 15, Orosz 9, Giurgiu 6, Dunca 5, Ducker 4 (11), Nagy 3. Játszott még: Szmutku Renáta;

Kolozsvár-Szatmárnémeti 64:58. A szatmári pontszerzők: Bjork 16, Klein 13, Orosz 11, Ducker 7 (10),  Drake 5 (12), Giurgiu 3, Băluţă 2, Szmutku 1.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: