2016-09-03 17:32:48• hírek • Kocsis Zoltán

Tornagyőztesként térhet haza a VSK Marosvásárhelyről

A harmadik meccsét is megnyerte a Marosvásárhelyen rendezett Sirius-kupa elnevezésű felkészülési tornán a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata, így José Araujo együttese tornagyőztesként térhet haza a Maros-parti nagyvárosból.

A Brassó ellen aratott 86-79 és a Galaci Phoenix elleni 66-54 arányú győzelem után a VSK szombat délben a mindkét meccsét szintén megnyerő házigazdák ellen lépett pályára - egyfajta döntőként.

Az első negyedet 16-15-re még a hazaiak nyerték, a másodikban viszont megtáltosodtak a szatmáriak. Amíg a Vásárhely ugyanannyi pontot szerzett, mint az első 10 percben, addig a VSK megduplázta azt. A szatmáriak a nagyszünet után sem álltak le, 16-13-ra hozták a harmadik, 26-18-ra pedig a negyedik játékrészt.

„Jó torna volt, jó felkészülési mérkőzésekkel, értékelt a szombati meccset követően Feleki Zsolt csapatmenedzser. A hangsúly azonban a felkészülésen van, nem szabad tehát messzemenő következtetéseket levonni. Arra mindenképpen jó, hogy a lányok továbbra is kedvező hangulatban készüljenek, illetve hogy némileg megismerjük az ellenfeleinket. Többet azonban tényleg nem jelent" maradt a realitások talaján a korábbi élvonalbeli játékos.

A szakszövetség várhatóan hétfőn vagy kedden dönt a bajnokság lebonyolításáról, a VSK ehhez igazodva igyekszik folytatni a felkészülést. „Egy-két meccset mindenképpen szeretnénk még játszani. Az edző is és én is úgy érezzük, jó az összhang a csapaton belül, a lányok hajtanak, bizonyítani akarnak", értékelt optimistán Feleki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: