2018-06-20 10:15:25• hírek • Szatmár.ro

Töretlen lelkesedéssel látogatják az óriás kivetítőt az új központban

Június 14-én, csütörtök délután az Oroszország – Szaúd Arábia találkozóval hivatalosan is megkezdődött az egy hónapos futballfieszta.

Ugyan sem Magyarország, sem Románia nem jutott ki az oroszországi világbajnokságra, biztosak vagyunk benne, hogy feledhetetlen egy hónap vár a labdarúgás szerelmeseire, főleg, ha nem a kanapéról akarják élvezni a meccseket.


Az új központban felállított óriás kivetítő remek lehetőséggel kecsegtet a foci szerelmeseinek. Haverok, hangulat, az együtt szurkolás élménye napról napra többeket csábít ki otthonaikból. Na nem csak a vetítések meggyőzőek, hanem a frissen sült miccs, rablóhús és sült krumpli illata is magával ragadhatja az arra sétálókat, hogy egy jó hideg sörről már ne is beszéljünk.


A mérkőzések eredményekről és a mérkőzésekről folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat a Szatmár.ro oldalán, ne hagyd ki te sem a részletes beszámolókat! A következő meccs román idő szerint délután 18.00 órától kezdődik Uruguay és Szaúd-Arábia, a második pedig este 21.00 órától Irán és Spanyolország között.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: