2020-07-02 08:35:40• hírek • Bede Emőke

Tönkrement a Free Life Egyesület furgonja. Segítségre van szükségük

Szatmárnémeti lakosságának talán már ismerős lehet az a kék-sárga furgon, mellyel a Free Life Egyesület közlekedett a városban. Noha eddig jó szolgálatot tett a jármű a csapatnak, nemrégiben egy baleset következtében végleg használhatatlanná vált.

„Újból rossz hírek. A menhelyen a napi munka egyáltalán nem könnyű, teljesen ki vagyunk merülve, és sajnos egy baleset nyomán jelenleg egy helyben toporgunk. A helyszíni kiszállások, a befogások, az állatorvosi látogatások száma emiatt most alacsonyabb, a sürgős esetekhez pedig kisebb autókat kell használnunk” – osztotta meg Facebook-oldalán az egyesület. Mint kiderült, a balesetben senki sem sérült meg, viszont a menhely leghasznosabb járműve tönkrement, és ez alkalommal nem is lehet helyrehozatni.
Ennek okán a Free Life arra kéri mindazokat, akiknek fontos a négylábúak ügye, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák az egyesületet, hiszen munkájuk során hatalmas szükségük lenne egy hasonló furgonra. A segítségnyújtás mikéntjéről az egyesület Facebook-posztjában lehet többet olvasni.
 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: