2011-11-08 12:52:00• hírek • Szatmár.ro

Tommy Denander Szatmárnémetiben! - A belépés ingyenes

A szatmárnémeti NetMusic Zenebolt különleges meghívottja, Tommy Denander tart lebilincselő műhelymunkát november 13-án, vasárnap. A workshop keretében Denander elmeséli, hogyan lett gitáros, bemutatja milyen hangszereken játszik és különböző technikákkal is elkápráztatja a közönséget.

Sokan úgy vélik, hogy a svéd gitáros, Tommy Denander múltját felfedni legalább akkora feladat, mint a gordiuszi-csomó kibogozása, hiszen alig létezik ennyire sokrétű zenészember a világon. Denander már 5 évesen gitározott, több mint 2000 lemezen szerepel, valamint két világhírű film zenéje fűződik nevéhez.

Denander a világ szinte mindegyik híres zenészével - és kevésbé ismertekkel is - muzsikált már egy színpadon vagy stúdióban. Így Alice Cooperrel, Michael Jacksonnal, David Fosterrel, Phil Collins-al, Eric Claptonnal, BB Kinggel, Carlos Santanaval és még bőven sorolhatnánk...

A vasárnap 16 órától kezdődő workshop keretében Denander mesél múltjáról, bemutatja azokat a hangszereket és felszereléseket, amelyeket a stúdiómunka és a fellépések során használ. Főként a Signature - VGS „TD Special" modellre fog összpontosítani, és bemutatja miért is játszik fontos szerepet munkájában az Evertune & True Temperament. Az érdeklődők a felsoroltakon kívül még számos meglepetésben részesülnek, ha ellátogatnak november 13-án a Netmusic Zenebolt bemutatótermébe, az Independentei sugárút 14/A szám alá.

A helyek száma korlátozott, helyfoglalásért hívja Csele Gabrielt a 0361-804-000-ás telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: