2015-07-02 17:33:47• hírek • Kocsis Zoltán

Tömegverekedés Vetésen – a csendőrség vetett véget a balhénak

A csendőrség vetett véget szerda délután annak a tömegverekedésnek, amely Vetésen tört ki több ittas férfi között. Ketten kórházba kerültek. Néhány órával később vasvillával okoztak sérüléseket egy férfinak Decebalon.

A rendőrség tájékoztatása szerint a tömegverekedés 18.20 körül robbant ki néhány ittas férfi között. P. István, P. Andor, P. Marius, V. Pál és V. Mihály állítólag valami pénzügyi nézeteltérés miatt esett egymásnak. A balhénak a csendőrség gyors bevetésű egysége vetett véget.

A verekedés következtében Andor P. és Mihai V. kisebb koponyasérülést szenvedtek. Őket a Szatmár Megyei Kórházba szállították, ahol ellátták sebeiket, állapotuk nem tette szükségessé benntartásukat.

Néhány órával később és néhány kilométerrel odébb egy másik testi sértés is történt. Alexandru B. Decebal településen, valahol a mezőn találkozott Ciprian P.-vel és Ioan P.-vel. A vita itt is anyagi ügyekből alakult ki, a dulakodás közben pedig Ciprian P. és Ioan P. vasvillával ejtett sebeket Alexandru B. fején és karján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: