2009-03-30 17:53:08• hírek • Szatmár.ro

Tömegverekedés Géresen

A 112-es segélyhívó számon értesítették a hatóságokat arról, hogy egy géresi kocsmában többen összeverekedtek. Az elfogyasztott alkohol hatására három fiatal randalírozni kezdett. Öt személyt szállítottak kórházba.

Szombaton éjjel a bélteki, a szokondi és az erdődi hatóságokat is riasztani kellett egy géresi kocsmában kialakult tömegverekedés miatt.  A kocsmában kialakult „közelharc" az egész települést felkavarta, sokan ordibálásra, üvegcsörömpölésre riadtak fel.

 

A hatóságok hamar a helyszínre értek, majd ugyanilyen gyorsan megállapították, hogy a 22 éves G. Marton szakaszi lakos a hibás a történtek miatt, ő provokálta ki a verekedést, ugyanis G. Marton szidni és egy idő után pofozni kezdte B. Ludovic, 35 éves géresi lakost.

G. Ludovic, 31 éves és P. Florin, 22 éves szintén géresi lakosok a támadó pártjára álltak, hasonlóképen, verbálisan és fizikailag is bántalmazni kezdték a jelenlévőket, férfiakat és nőket egyaránt. A hatóságok az alkohol számlájára írják, hogy a három agresszív fiatal több üveg italt és egy útjukba kerülő fahidat is összetörtek, melynek darabjaival ütlegelni kezdték az őket megfékezni próbálókat.

A megtámadott személyek közül ötöt kórházba kellett szállítani, de szerencsére mindannyian megúszták könnyebb sérülésekkel.

A három fiatal ellen eljárást indított a rendőrség. A vizsgálatok jelenleg is folynak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: