2011-08-10 08:40:16• hírek • www.blikk.hu

Elképesztő orvosi eredmény Stohl áldozatától

A védelem kétségbe vonta, hogy mérőszalaggal, tapintással és körzővel - objektív röntgenfelvételek nélkül - készített előző szakvélemény szerinti egycentis lábrövidülés elfogadható lehet-e akkor, amikor egy ember börtönbüntetése a tét.

Elképesztő eredményt hozott Stohl András áldozata, Kaincz Pál hétfői igaz­ságügyi orvos szakértői vizsgálata: a Blikk úgy tudja, nem szenvedett maradandó sérülést a tavaly májusi balesetben!

Mint azt a Blikk már megírta, Pali bácsi gázolója börtönbüntetését eldöntő vizsgálaton vett részt, valamint a Honvédkórházban készítettek róla röntgenfelvételeket.

Mivel a tavaly május 8-i karambol óta a kórházi folyosókon gyakori pletyka és szakmai téma a sztárgázoló miatt Pali bácsi állapota, nem csoda, hogy alig 24 óra alatt kiszivárgott a mindent eldöntő eredmény: nem hivatalos információnk szerint az idős áldozat sérülése nem maradandó, sántaságának oka nem a balesetben elszenvedett csonttörés.

Stohl András első fokon kiszabott 2 év négy hónapos börtönbüntetésében fontos tényező volt, hogy Pali bácsi sérüléséről a hivatalos igazságügyi orvos szakértő, Balogh István a baleset következményeként maradandó, 15 százalékos mozgásszervi képességcsökkenést állapított meg.

Ekkor vette át a színész védelmét Ruttner György, aki újabb igazságügyi szakértőt kért fel. Molnár Miklós a pontos elemzés miatt bevonta Szendrői Miklós professzort, az Ortopédiai Klinika igazgatóját is. Stohl június 21-i tárgyalásán a szakértők már több mint két órát vitatkoztak a bíró előtt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Stohl András autója a baleset után

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: