2011-09-06 07:32:15• hírek • www.Blikk.hu

Tömegroham Stohl perére

Kedden várhatóan ítélet születik Stohl András büntetőperének tárgyalásán.

A múltkorinál nagyobb teremben tartják meg Stohl András büntetőperének tárgyalását. Az ittasan súlyos közlekedési balesetet okozó színészt most is jelenlétükkel támogatják kollégái és családja. Úgy tudjuk, a színész kislányára, Franciskára Buci anyósa vigyáz a Stohl család sorsát eldöntő órákban.

A közvéleményt alaposan megosztotta, hogy a június 21-i tárgyaláson olyan színészóriások jelentek meg, mint Törőcsik Mari, Bodrogi Gyula - ők mindketten a Nemzet Színészei -, valamint Garas Dezső, Alföldi Róbert, Kern András és Kulka János. A Blikk megtudta, többen kitartóak, kedden is eljönnek a bíróságra.

- Igaz, a múltkor nem ültem végig a tárgyalást, de jelenlétemmel támogattam Bandit, ahogy most is szeretném. Azért, mert bűnös, de nem bűnöző! - mondta Bodrogi Gyula.

- Nem beszélünk a balesetről, a perről, így csak sejtem, hogy megint eljön néhány kollégám. Jólesik, hogy mellettem vannak a nehéz időszakban is - mondta Stohl, aki tudja: kollégáit néhányan megszólják emiatt, azt hiszik, azért ülnek ott, hogy szerepeljenek, pedig Törőcsik Mari például a színházi pótmamája.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: