2016-11-08 08:23:09• hírek • Blikk.hu

Balogh Eszter, az X-Faktor kiesője: Szüleim miatt utálnak a nézők

Az énekesnő őszintén vallott a Blikknek arról, hogy valószínűleg a szülei és Gáspár Laci közt történtek válthatták ki a nézők ellenszenvét.

Eszter már az X-Faktor előválogatóján is nagy port kavart produkciójával. Kizárólag Tóth Gabi erősködött, hogy juttassák tovább. Ez sem volt elég: miután Gáspár Laci úgy döntött, mégsem viszi magával a mentorházba, Eszter szülei szóváltásba keveredtek a mentorral, felindultságukban azt is mondták, hogy lányuk öngyilkos lesz elkeseredettségében, ha megint összetörik az álmait.

– Amikor a székes jelenet volt, a szüleim már azt hitték, hogy kiestem, és csak el akarták mondani a véleményüket Lacinak. Felindult állapotban mondtak néhány olyan dolgot, amit nem igazán gondoltak komolyan. Nem tehetek arról ahogy a szüleim viselkedtek, vagy arról, hogy mit mondtak, mivel nem voltam ott, amikor mindez történt. Nem tudtam beleszólni, sem megakadályozni, hogy elmondják a véleményüket! Mint szülők voltak jelen, és csak szerették volna megvédeni a gyereküket! Ez válthatott ki ellenszenvet az emberekből, és sajnos ettől nem tudtak elszakadni – magyarázta Eszter.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: