2018-07-27 07:04:46• hírek • (x)

Tombol a befőzési szezon. Te honnan szerzed be a szükséges eszközöket?

A legtöbb családnál már javában zajlik a befőzés, a lekvárkészítés, a csalamádé és más savanyúságok, a kovászosuborka eltétele télire és persze a szezonális fogyasztásra. Sorra érnek be szezonális gyümölcseink, a piacok, üzletek és magánkertek roskadásig vannak finomabbnál finomabb zöldségekkel és gyümölcsökkel, amelyek egyre jobb áron érhetők el és csak azért kiáltanak, hogy bezsebeljük őket magunknak.

Befőttes üvegek százaira csaphatunk le a Nicovid központi üzletében, a Closca sugárút 71. Szám alatt. Különböző méretekben elérhetőek, az árak pedig igazán kedvezőek, egészen biztosan jut majd még másra is a bevásárlás alkalmával! Az üvegek alkalmasak mind lekvároknak, mind a különféle savanyúságoknak, egészen biztosan te is megtalálod majd köztük azt, amire szükséged van!


Esküvőre készülsz, de hiányzik még pár üveg, akár virágnak, akár dekorációs elemnek, akár a kihagyhatatlan pálinkának? Akkor se habozz, hiszen számtalan formájú és méretű üvegpalack vár arra, hogy a nagy napod éke és dísze lehessen! Ha sem a befőzési, sem az esküvői láz nem ragadott magával idén nyáron, akkor sincs gond, főleg, ha a kert és a szabadtéri sütés-főzés szerelmese vagy. Bográcsok, főző edények, nyársak igazán baráti áron várják a polcokon, hogy leemeld őket onnan és haza is vidd őket magaddal! Pálinkafőzés?! Semmi aggodalom, hordók, bidonok megszámlálhatatlan variációja vár téged szintén a Nicovidnél!



Ha nem tudnád, kik is ők, itt egy kis segítség: amire egy háztartásban szükséged lehet, legyen szó akár konyhai eszközökről, edényekről, papírtörlőről, bármilyen fertőtlenítő- vagy tisztítószerről, náluk mindent megtalálsz! Széles választékkal várják a vásárlókat, köztük a gyerekeket is, hiszen játékokból, az iskolához szükséges papír-írószerből, a szülinapi zsúrokhoz nélkülözhetetlen tortadíszekből vagy éppen a számtalan édesség közül is kedvünkre válogathatunk. Ha ez nem lenne elég, a kerti munkákhoz szükséges eszközöket is találunk, sőt, ha nagy tételben akarunk vásárolni, akkor is jó helyen járunk, hiszen egyszerhasználatos termékekből, műanyag termékekből, a grillszezonhoz és a vendéglátáshoz szükséges kiegészítőkből hihetetlenül jó áron tudunk bevásárolni.


A Closcán található központi üzletet hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 17.00 óráig találod nyitva, szombaton pedig reggel 8.00 órától délután 13.00-ig szerezheted be az ebédhez valót, hiszen olyannyira kibővült a lehetőségek tárháza, hogy már csemegepult is a vevők rendelkezésére áll, ahol frissen mérik a felvágottakat, ráadásul rengeteg tejtermék, a sütéshez-főzéshez nélkülözhetetlen alapanyag és finomság közül is biztosan találunk olyat, amit szívesen a kosarunkba pakolnánk. Fagyasztott áruból sincs hiány, győződj meg róla személyesen te magad is!


Minden vásárlót szeretettel várnak, te is ugroj be hozzájuk, hiszen nem csak a bevásárlással leszel elégedett, hanem a pénztárcád tartalékaival is!






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: