2006-01-31 12:09:28• hírek • Szatmar.ro

Tom Cruise a málnásban

Az Arany Málnára jelöltek között Tom Cruise két jelölést kapott.

Az Arany Málnára jelöltek listáját A hazárd megye lordjai és a Son Of The Mask című filmek vezetik, de Tom Cruise is két jelölést kapott.

A legsilányabb produkciókat és legrosszabb színészi alakításokat díjazó Arany Málna díjátadót 26 éve rendezik meg, rendesen a legjobb múlt évi produkciókat díjazó Oscar ceremónia előtt egy nappal. A tavalyi év „terméséből mazsolázó”, a legpocsékabb filmeket és alakításokat díjazó átadót idén március 3-án este tartják meg, a hollywoodi Ivar színházban.

A Jamie Kennedy főszereplésével, Lawrence Guterman rendezésében készült Son Of The Mask nyolc jelölést gyűjtött be, köztük a legrosszabb filmét, a legrosszabb rendezését és a legrosszabb férfi főszereplőét. Nem sokkal marad le a Hazárd megye lordjai című remake, a forrónadrágos Jessica Simpsonnal, amely hét jelölést tudhat magáénak, a Dirty Love hat, a Nicole Kidman főszereplésével készült Földre szállt boszorkánynak és a Tök alsó második részének öt-öt jelölése van.

Paris Hilton a Viasztestek című horrorfilm feldolgozásnak és saját fárasztó közszereplésének köszönhetően érdemelt ki két jelölést.  Tom Cruise és Katie Holmes sem ússza meg szárazon. Cruise, mint a legidegesítőbb közszereplő és mint a Világok harca főszereplője lett jelölve, míg menyasszonya a Batman: Kezdődik! című filmért érdemelte ki a jelölést.

Danubius 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: