2019-08-19 17:24:27• hírek • Nagy Tímea

Tolvajt és rablót is kézre kerítettek az elmúlt napokban

Képünk illusztráció (pixabay.com)
Képünk illusztráció (pixabay.com)

Pénteken értesítést kapott a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség, miszerint lopás történt két szatmárnémeti kereskedelmi egységben.

A boltvezetők bejelentése szerint a két boltból összesen három mobiltelefont emeltek el.

 

A nyomozás során nem sokkal később kiderült, hogy a két esetben ugyanaz az illető volt a tettes. Egy 30 éves szatmárnémeti lakost vádolnak a javak elemelésével.

 

A gyanúsítottat elkapták és felelősségre vonják tetteiért.

 

Halmiban történt nagy értékű lopás még júliusban. 

Július 20-ról 21-re virradó éjszaka egy 54 éves lajosvölgyi lakos 90.000 lejt tulajdonított el egy templomból. Hosszabb nyomozást követően, augusztus 17-én találta meg az elkövetőt a rendőrség, és 24 órára bent tartotta.

 

A Szatmárnémeti Bíróság mellett működő Ügyészség a gyanúsítottat ezt követően 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte. 

 

Rablás történt pénteken, a megyeszékhelyen.

A Szatmár megyei rendőrséghez segélyhívás érkezett. A bejelentés szerint egy 61 éves férfit károsítottak meg a szatmárnémeti vasútállomáson, augusztus 16-án. Egy fiatal egy nyakláncot ragadott el a nyakából.

 

Az ismeretlen tettes ellen körözést indítottak. Pár nap leforgása alatt sikerült megtalálni a rablót, aki egy 23 éves apai lakos.

 

Az elkövetőt a hatóság 24 órára bent tartotta, majd a Szatmárnémeti Bíróság mellett működő Ügyészség 60 napos bírósági felügyeletre ítélte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: